Kedves Látogatónk!
Ezen az oldalon NEM az aktuális programot, hanem az archívumot látja. Aktuális programjaink itt taláhatja meg.
film   
Ars Sacra Filmfesztivál
  2018. szeptember   15 16 17 18 19 20 21 22 23
 NYITVA 16:00-20:00
 HELYSZÍN Tabán ArtMozi
 CÍM 1016 Budapest, Krisztina körút 87-89.
Az Ars Sacra Fesztivál keretein belül harmadik alkalommal megrendezésre kerülő filmfesztivál különleges színt képvisel a hazai kulturális palettán. Bár nevéhez hű marad, nem leszűkíti, inkább kibővíti a szentség, a szakrális téma fogalmát.
A beérkezett és díjazott művek jelentős része művészi színvonalon szól a hit erejéről, emberi sorsokról, az élet nehézségeiről és örömeiről, az emberi lét sokszínűségéről, az örök értékekről. Egyes alkotások pedig a magyarság történelmét, kultúráját, kiemelkedő személyiségeit, a határon túli magyarság sorsát mutatják be megrendítő erővel.
 
2018-ban 83, két évnél nem régebbi film érkezett be felhívásunkra, közülük fél tucat a szomszédos, magyarlakta országokból.
 
Az öttagú zsűri – Dér András filmrendező, Gelencsér Gábor filmesztéta, Dombrovszky Linda filmrendező, Komlósi Orsolya producer, Gőbel Ágoston újságíró – döntése alapján a filmrajongók 44 alkotással – egész estés dokumentumfilm, rövid dokumentumfilm, rövidfilm (animációs, fikciós, kísérleti) – ismerkedhetnek meg az egész heti vetítéseken.
 
Szeretettel várunk minden nyitott szívű érdeklődőt, hogy megtekintsék a filmalkotásokat, amelyek hatására többé és jobbá válhat lelkünk és szellemünk.
 
Az előadások ingyenesek, nullás jegyek a mozi pénztárában igényelhetők szeptember 6-tól.
 NYITVA 16:00-20:00
 HELYSZÍN Tabán ArtMozi
 CÍM 1016 Budapest, Krisztina körút 87-89.
TÉRKÉP
 TELEFON (1) 224 5650
KERESŐSZÓ
Filmfesztivál, Ars Sacra, Tabán, dokumentumfilm
Tabán Tabán_belső
    Impresszum Adatkezelési szabályzat GYIK Site map Ars Sacra © Minden jog fenntartva. development: TYCMO design: SALT COMM
HU EN