ARS SACRA
2020. szeptember 12-20. „Minden forrásom belőled fakad!” (Zsolt 87,7)
XIV. Ars Sacra Fesztivál  •  film  •  hírek  •  média  •  vers  •  kapcsolat huen

Megújul az Ars Sacra Fesztivál honlapja!

A 2020-as év csupa újdonságot és izgalmat tartogat az Ars Sacra Alapítvány számára. Ebben az évben kerül megrendezésre hazánkban az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, mely önmagában hatalmas lelkesedéssel és inspirációs kedvvel tölt el minket. Úgy tapasztaljuk, nem vagyunk egyedül, hiszen más kulturális tevékenységet folytató szervezetek vagy felekezetek is megtalálják a hozzájuk legközelebb álló kapcsolódási formát ehhez a szép ünnephez.
 
Ebben az évben a megszokottnál korábban, szeptember 12. és 20. között kerül megrendezésre az Ars Sacra Fesztivál a mostanra már ismerősen csengő „Minden forrásom belőled fakad.” (Zsolt 87,7) mottóval. Mindez nem véletlen. Bízunk benne, hogy a kongresszus értékes előadásai és Krisztushoz tartozásunkat megerősítő lelki programok mellett, kulturális rendezvényeink is hozzájárulhatnak az Eucharisztia méltó megünnepléséhez ez év szeptemberében.
 
Az izgalmakkal teli, kerek év első állomása, hogy közel 10 éves honlapunk teljes grafikai megújuláson esik át a következő hetekben. A letisztult, modern dizájnnal ellátott weboldal felhasználóbarát módon mutatja be a fesztivált és a programokkal kapcsolatos információkat, valamint egy új archív keresőben szemezgethetünk az eddigi évek kínálatából. Legnagyobb örömünkre a február végével elinduló új oldalunkon már megtalálhatóak lesznek az első NEK-hez kötődő rendezvények is. Mi már nagyon várjuk, figyeljétek az oldalt, hogy első kézből értesüljetek a hírekről és szakrális művészeti programokról!
 

INFORMÁCIÓ RENDEZVÉNYEK MEGTARTÁSÁVAL KAPCSOLATBAN

A 2020. szeptember 17-ei állapotra vonatkozóan a rendezvények az Ars Sacra Fesztivál részéről megtartásra kerülhetnek. 2020. szeptember 18-ától a távolság be nem tartása szabálysértésnek minősül....

Online program feltöltésAlapítványLetöltésekBeszámolókArchívumPartnerekTámogatókAdatvédelem