ARS SACRA
2020. szeptember 12-20. „Minden forrásom belőled fakad!” (Zsolt 87,7)
XIV. Ars Sacra Fesztivál  •  film  •  hírek  •  média  •  vers  •  kapcsolat huen

Jótékonysági hangverseny az indiai Keraláért

A józsefvárosi Szent József-templom és az Ars Sacra Alapítvány közös jótékonysági hangversenyt rendez a dél-indiai Kerala tartományban történt árvíz áldozatainak megsegítéséért 2018. október 21-én vasárnap, 19 órakor.
 
Az évszázad árvizeként emlegetett természeti csapás több száz emberéletet követelt, illetve szintén több százas nagyságrendű azoknak a száma, akik otthon nélkül maradtak. Hazánkban sokan ismerhetik Benvin Madassery (Sebastian) atyát, a Pápai Missziós Művek magyarországi vezetőjét, aki ebből a régióból származik, s most családja is veszélybe került a katasztrófában.
 
Az est folyamán fellép Tallián Mariann, a 4 Akkord Show Kórus, és egy duettet is hallhatunk majd keralai nyelven. A hangverseny előtt 18 órakor Sebastian atya szentmisét mutat be az áldozatokért.
 
Minden segítséget előre is hálásan köszönünk!
 

Felhívás a 2020. évi Ars Sacra Fesztiválra

2020-ban újra várjuk a csatlakozókat, immár a XIV. Ars Sacra Fesztiválra és alprogramjaira. Június 15-ig várjuk a történelmi egyházak és a kulturális intézmények jelentkezését olyan programokkal,...

Felhívás Nyitott Templomok Napjára!

Az Ars Sacra Fesztivál első napja a Nyitott Templomok Napja! Magadénak érzed a templomodat? Tárd ki a kapukat! Hívj vendégeket!Szólítsd meg az embereket! Imádkozz a jövő évi Eucharisztikus...
Online program feltöltésAlapítványLetöltésekBeszámolókArchívumPartnerekTámogatókAdatvédelem