ARS SACRA FESZTIVÁL
 
ARS SACRA
FILMFESZTIVÁL

Várjuk a fényképes beszámolókat!

2018.10.03.
Hihetetlen számunkra, hogy már több mint egy hete véget ért a XII. Ars Sacra Fesztivál. A számtalan lezáró feladat mellett azonban szívmelengető olvasni az egész ország területéről érkező örömteli beszámolókat, amelyeket honlapunk BESZÁMOLÓK rovatában bárki megtekinthet. Köszönjük nektek! Várjuk a további összegzéseket is és ne felejtsetek el fényképet küldeni hozzá!
 
Természetesen e-mailben is fogadjuk ezeket az írásokat és képeket, de a feltöltést bárki elvégezheti, aki már regisztrált a honlapunkon programfeltöltés céljából. Ez utóbbi módszernél a következő lépéseket szükséges megtenni: 1.Kattints az online program feltöltés gombra, majd jelentkezz be. 2. Kattints a program címe mellett található módosítás gombra. 3. A beszámoló rovatban kattints a módosítás gombra és írd bele a rövid összegzést, majd mentsd el. 4. A képek, videók rovatban pedig megkezdheted a fényképek, videók feltöltését (maximum 10 db fotó).

    Impresszum Adatkezelési szabályzat GYIK Site map Ars Sacra © Minden jog fenntartva. development: TYCMO design: SALT COMM