"Át tudnám ölelni a világot!" - Boldog Brenner János életéről szóló színdarab bemutatója
Nagyon nagy örömöt jelentett, hogy a Csepel-Belvárosi Plébánia Sekrestye Színpada el tudta vállalni meghívásunkat az esztergomi föllépésre.
Pokriva László esperes plébános atya kántorával és az egyházközség egyik lelkes nagycsaládos anyukájával bőkezű házigazdaként várta a színjátszók megérkezését finom tízóraival, ebéddel, frissítőkkel.
A gyermekek pár kísérővel az életkoruknak megfelelő játékos, sétálós programon vehettek részt, amíg a színjátszócsoport gyakorlott díszletezői összeállították a "színfalakat" hangosító- és reflektorállványokat, előkészítették a jelmezeket az előadásra.
A nézőket elbűvölte, megrendítette a szép-szomorú előadás.
Az előadók az előadás után megcsodálhatták a pompás kilátást a templom tetejéről, modellt állva az Ars Sacra Fesztivál molinója körül.
Ahogy megtudtuk továbbra is műsorukon tartják boldog Brenner János életét bemutató darabjukat, és 2020-ban a Fatima c. zenés előadással színesítik repertoárjukat, melyet reméljük, hogy szintén lesz alkalmunk Esztergomban megcsodálni.
Gyülekeznek a nézők Brenner János miséjére készül Brenner János híveivel keresztutat jár Az ÁVH rosszban sántikál Hittanórán Fenyegető tanácskozás Málcsi néni aggodalma Sekrestye Színpad a Kerektemplom tetején_2.
    Impresszum Adatkezelési szabályzat GYIK Site map Ars Sacra © Minden jog fenntartva. development: TYCMO design: SALT COMM
HU EN